Direktlänk till inlägg 6 oktober 2012
Blir lika förskräckt var gång som jag får syn på mejeriprodukten Skyr, ett isländsk frukt- och bärsmaksatt proteinrikt mellanmål. Varför skall vi importera detta, med 8,5 gram socker per 100 gram och till ett högre utpris än till exempel svensk kesella? Kesella innehåller betydligt mindre socker (endast det som finns naturligt i produkten, 3,5 gram) kommer från svenska producenter, har minst lika högt proteininnehåll och är betydligt billigare. Tänk för satan på vad du handlar!
Hej! Jag har nu fått möjligheten att blogga som premiumbloggare hos www.nutraelite.se. Hädanefter så kommer jag dagligen dela med mig av min träning, recept och tips på nya bloggen. Välkommen att följa! http://nutraelite.se/lordagswod/#disqus_t...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 | 4 |
5 |
6 | 7 |
|||
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
|||
15 |
16 | 17 |
18 |
19 | 20 |
21 |
|||
22 |
23 |
24 | 25 |
26 |
27 |
28 |
|||
29 |
30 |
31 | |||||||
|