Alla inlägg den 28 september 2013

Av Moa Richard - 28 september 2013 00:44

Då är höstens stora träningsmål satt: förberedelser inför Crossfit level 1-kursen i Stockholm i januari. Crossfit, med sin mångsidiga utgångspunkt tilltalar mig starkt och jag vill ha mer. Styrka, snabbhet, rörlighet, uthållighet, kontroll och explosivitet i ett ständigt varierat utförande. Många av dessa element känner jag på sätt och vis igen från starten av min träningsbana i gymnastiken, fast här finns många nya moment som jag ännu inte börjat greppa. Det finns enormt stor utvecklingspotential och det skall bli så spännande att påbörja den här resan.

Det som fick mig att på allvar börja överväga detta var sommarens pass på Gjuteriet. Vilken inspiration och träningsglädje!

Träningspass som sedan följt med underbaraste Helena har ytterligare spätt på känslan för att något behöver hända och när hon nu anmälde sig till kursen så var det inte svårt att ta beslutet.

Vår fina kollega och träningssuperhjälte Michael är också en stor inspiration i den här utveckligen. Michael har verkligen varit en stor förebild sedan jag först satte foten på Sats 2009.

Nu blir det till att kavla upp armarna och träna/läsa crossfit.

Ovido - Quiz & Flashcards