Alla inlägg den 23 juli 2012

Av Moa Richard - 23 juli 2012 14:40

Bilder från morgonens pass samt nedvarvning med Sara på familjeträningen i lördags. Vi känner alla av de femtielva knäböjarna och annat från detta passet!

I morse var det dags för långpass igen tillsammans med Henke och hans svåger Johan. Lyxigt var även att Johans son Jakob körde följecykel med vatten, det skulle man alltid ha!
Härligt att springa på nya ställen och bra för självförtroendet med en flack bana. Känslan var mycket bra utöver blåsorna på fötterna som börjar bildas ungefär efter 14 km. Är det någon som har bra tips för att råda bot på detta (utöver att man skall ha bra strumpor) så dela gärna med er! Det skulle kännas sådär att behöva uthärda blåsor under drygt halva Lidingöloppet, något säger mig att det kommer bli tufft som det är utan dem.

Söndag 22/7:
Vila.

Måndag 23/7:
Löpning 19,3 km asfalt flack bana. Snittempo 5:33. Kändes bra, hade förmodligen kunnat köra en mara i detta tempot om banan var lika flack och jag kunde fylla på med energi. Över 16 km så börjar energibehovet göra sig påmint...

Nu ligger jag i en solstol och har det hur gött som helst. Ett gött träningspass förgyller verkligen resten av dagen, allt övrigt känns så lätt och behagligt efteråt.

Ovido - Quiz & Flashcards