Alla inlägg den 17 april 2012

Av Moa Richard - 17 april 2012 17:01

Kanske bara skulle plocka bort kategorier såsom cykling, löpning och styrka, vilket av mina inlägg innehåller INTE någon av dessa ingredienser?


Tisdag 17/4:

Cykling 45 min följt av 

Shape 45 min

Om en timma är det dags för min härliga löpargrupp, idag står kort backe på schemat för dem, själv blir det sammanlagt ca 3 km löpning i anslutning till detta.


Råkade se årets fräschaste cykeljacka/löparjacka på cykelcity idag, farligt nära ett köp fasten att plånboken gapar tom...


 


Vitaminpepp är laddad och klar inför kvällsmaten. Frgan är inte vad denna blandning innehåller utan snarare vad den INTE innehåller: Fröblandning med linfrö, sesamfrö, pumpafrö, solrosfrö, chiafrö och kruskakli. Till detta te, kokt ägg, granatäpplekärnor, yoghurt, och varm macka på mammas goda levain med ost och skinka. Hur gott som helst tillsammans med senaste avsnittet av Game of thrones och bra uppladdning inför morgondagens morgonpass bestående av 10 km löpning med något högre puls än under måndagen, planen är att ligga mellan 185-190 i puls och banan verkar bli inget mindre än härligt kuperade och vackra Änggårdsbergen.


98 mil kvar...  


Ovido - Quiz & Flashcards