Alla inlägg den 23 april 2012

Av Moa Richard - 23 april 2012 14:15

Efter en helg och vecka innan dess i svettens och mjölksyrans tecken så blir det denna veckan måndagsvila. Annorlunda vilodag för mig men välbehövligt då benen stumnar bara de ser en trappa. Det har varit en riktigt bra helg med stort konvent med kollegor från hela Norden. Sport Motions passet gick jättebra och det känns skönt men samtidigt tråkigt att släppa det nu. Tack vare att jag tog tag i mig själv i tid på lördagens dansgolv så var jag pigg och rdo för cykling igår. Kroppen var lite seg men det kändes ändå bra!


Torsdag 19/4:

Sport Motions tillsammans med grymma Michael och Helena på Kompassen. Nervöst innan men så jäkla kul att köra. Helt slut efteråt och somnade tidigt.


Fredag 20/4:

Löpargrupp kl 7, ca 4,5 km löpning under 60 min.

Yoga 60 min kl 13.

Cykel 55 min kl 17.30


Lördag 21/4:

Dags för stora dagen med konventet. Passet gick bra och det var en rolig dag och kväll!

Sport Motions 45 min kl 13

Energy 55 min kl 15.15 Som friskisgympa fast i snyggare förpackning, alltid roligt! Kände dock hur urladdad kroppen var efter Sport Motions, trycket i musklerna var ju inte riktigt kvar.

Skulle gått på Vipr efteråt, men eftersom axeln var trött redan på morgonen så bestämde jag mig för att avstå, hälsene-historien behöver inte gå ett varv till, fast i axeln. Högre grad av vila för högeraxeln någon vecka kommer bli kanon.


Söndag 22/4:

Cykeltur till Särö, 5 mil. En backe som inte var jobbig i höstas var jobbigare nu, men det kan nog ha mycket att göra med att benen inte var utvilade sen innan. En utmaning just nu är att inte få ont i sittbenen, antar att det bara är att nöta om från början... Turen tog två timmar och någon minut, ungefär det tempo vi tänkt hålla på Vätternrundan. Där ska det bara plussas på 25 mil till, herregud...


Måndag 23/4:

Stavgångspromenad i 60 min blir dagens enda fysiska utmaning, det känns mycket lagom! Ser efter den friska rundan fram emot soffläge med senaste Game of thrones-avsnittet.


 

Tokladdad inför klassen i lördags! Jag skulle nog kunna vänja mig vid att göra sånt här...


95 mil kvar...  


Ovido - Quiz & Flashcards