Alla inlägg den 22 maj 2013

Av Moa Richard - 22 maj 2013 23:50

Jaha, då skall jag springa runt Åreskutan den 17 augusti. Ingen återvändo, tåg och startplats inhandlas i skrivande stund. Herregud igen...

Av Moa Richard - 22 maj 2013 23:13

Är det här utsikten jag springer med 17 augusti?


Det uppstår ju ett slags tomrum då ett träningsmål är besegrat... Då gäller det att snarast fylla på med nya idéer kan jag känna. En del stannar just vid att vara idéer men en del händer ju faktiskt, som tex klassikern.

Tankar som snurrar i skallen nu är:

Falkenberg statslopp, löpning 10 km i slutet av juli.
Är väldigt sugen på att se vad jag kan göra på milen nu efter lördagens tid. Hade varit kul att komma under 45 min.

Tjörn triathlon sprintdistans 1/9.
400 m sim, 20 km cykel, 5 km löpning.
Helt klart genomförbar distans. Måste säga att jag är lite nyfiken på triathlon... Det som talar emot är att det verkar lite omständigt med byten och regler och att jag inte är någon höjdare på att simma. Tråkigt när teknik stoppar (som Vasaloppet!).

Skutan runt 17/8
24 km löpning runt Åreskutan. Garanterat helt vansinnigt jobbigt och vansinnigt vackert. Hade varit kul att komma upp igen och hälsa på bekantingar och se byn, jag saknar Åre. Pågående mejlkonversation med Helena i ärendet, skulle inte bli förvånad om detta händer... Lite snålt med två depåstopp på den banan kan jag tycka!

Risvedsloppet 14/9, 17,7 km terränglöpning. Det står att det är västsveriges brantaste motionslopp med sina 22 backar. Helt klart en käftsmäll värd namnet. Brorsan är med så detta blir superkul! Han är vass i terrängen så det kan gå snabbt.

Finalloppet i skatås 18 km är ju bestämt sedan tidigare, men det är så långt kvar, jag behöver något att se fram emot tidigare än så!

Innan något annat så är det dock hög tid att skrapa ihop de sista 29 milen på cykeln, bara 23 dagar kvar till start nu, herregud...

Ovido - Quiz & Flashcards